Gamedesign-Club

Speel jij wel eens games, zelf of met je vrienden? Dan is onze Gamedesign club misschien wel wat voor jou! Misschien ben je al tijdens schooltijd bij het Tech-Lokaal geweest. Hier hebben we een ontdekplek: Gamedesign. Nu bieden we ook de kans aan om je hier nog verder in te verdiepen. Binnen onze Tech-Club Gamedesign kun je van alles leren wat met games te maken heeft. Wil je bijvoorbeeld weten wat er allemaal nodig is om een game te ontwikkelen? Je kan hier alles over leren, van hoe je omgevingen en mensen modelleert, naar hoe je een opstartmenu ontwerpt tot hoe je je karakters met elkaar laat praten! Dit alles leer je door het zelf te doen: je krijgt je eigen pc waar je op kan werken. Je gebruikt zo dezelfde technieken die de ontwerpers van bijvoorbeeld Call of Duty of Grand Theft Auto V gebruiken! Deze technieken worden gegeven met de professionele pakketten 3DSMax en Unity die bijvoorbeeld ook gebruikt worden door moderne 3D vormgevers voor bijvoorbeeld het ontwerpen en visualiseren van auto’s, jachten en gebouwen.

Tijdens deze wekelijkse bijeenkomsten op dinsdag avond van 18.30 tot 20.30 uur, wordt met een groep van maximaal 10 deelnemers gewerkt aan diverse projecten en onderwerpen.  Clubdeelname kost € 7,50 per avond, maar het is ook mogelijk een clubkaart te nemen voor € 60,-. Deze kaart is 12 weken geldig, vakanties uitgezonderd. Graag even afmelden als je niet aanwezig kunt zijn, zodat wij op de hoogte zijn. Clubcontributie mag worden overgemaakt op:
IBAN: NL55RABO 0120372282  t.n.v. Stichting Meerwaarde Maas en Waal.
Graag je naam en de startdatum van de 1e sessie in het onderwerp vermelden. Helaas kunnen wij geen contanten voor clubkaarten accepteren.

Je kunt hier aanmelden voor de club. Je mag natuurlijk ook binnenlopen op dinsdagavond, om te kijken of het iets voor je is.